Computerhulp

Je computer moet opgeschoond worden, je wifi thuis werkt niet goed of je hebt een andere ICT-klus liggen waar je liever niet zelf je vingers aan brand. Ik help je graag!

ZO GA IK TE WERK

Snelle Service

Als er zich een ICT-probleem voordoet dan wil je natuurlijk dat dit snel verholpen wordt. Ik ga voortvarend aan de slag met jouw probleem, zodat jij zo snel mogelijk weer zorgeloos van je elektronica kan genieten.

Van alle markten thuis

Ik heb ervaring met diverse apparaten. Als jonge jongen vond ik het altijd leuk om dingen uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Zo heb ik al meermaals de binnenkant van een computer gezien en heb ik daarnaast ook voldoende kennis van de software! Netwerken zijn voor mij ook geen probleem!

Computerhulp aan huis2

Particulier

Voor jou sta ik klaar als je hulp nodig hebt met je computer, laptop, wifi en telefoon. Heb je problemen waarmee ik je kan helpen? Neem dan contact met mij op.

Zakelijk

Wil je een professioneel wifi netwerk? Of heb je problemen met je computers en of laptops. Ik kan je helpen met deze ICT klussen.

Zij gingen je voor

Saywad
opgevallen
bouwbedrijf haarsma
the browshop

Vraag een gratis offerte aan

Wil je dat ik jouw probleem ga oplossen, of zoek je een vaste ICT partner? En spreekt mijn verhaal je aan? Vraag dan hiernaast een gratis offerte aan. Bij mij krijg je:

  • Persoonlijk contact
  • Eerlijke prijzen
  • Goede referenties
  • Snelle levering
Offerte ICT